Søndag 5.mai ble det en ny seier i et stort internasjonalt maratonløp til en løper med Xtep.

Abdi Gelelchu fra Bahrain overrasket med seier på gode 2:09:11 i København Maraton, ikke langt bak løyperekorden på 2:08:23. Gelelchu er et relativt ubeskrevet blad i internasjonal maratonløping og var ikke blant forhåndsfavorittene da København Maraton for første gang var helt utsolgt med over 15.000 deltakere.

Men moro at stadig flere løpere med Xtep hevder seg høyt oppe eller vinner internasjonale maratonløp.

Skomodellen Xtep 160X 5.0 Pro er den samme som Buzunesh Gudeta vant Frankfurt Marathon med i fjor høst på den nest beste tiden noensinne av en kvinne i den løypen, da hun perset med over tre minutter!

Du kan lese mer om og bestille vinnermodellen her.

Abdi Gelelchu vinner Copenhagen Marathon 2024 med Xtep 160X 5.0 Pro.
(Foto: arrangør)0Shares
Kategorier: Nyheter