Xtep sine supersko vinner stadig mer terreng og anerkjennelse. I den 40.utgaven av Frankfurt Marathon ble det seier til Buzunesh Gudeta med de helt nye Xtep 160X 5.0 PRO, som perset med over tre minutter og vant på den strålende tiden 2:19:27.

Fra løpets hjemmeside sakser vi denne herlige beskrivelsen:

Bizunesh Gudeta ran close to the course record with an outstanding performance in the event’s 40th edition. The 26-year-old took a big slice off her personal best with 2:19:27, an improvement of more than three minutes. “I never thought that I could produce a performance like that. I’ve never been so happy.”

Over the second half she increasingly took charge of a tight leading group. Kenya’s Winfridah Moseti was able to stay with her until 25 kilometres. Gudeta then attacked again and from there was unchallenged in the lead and for a time also had her sights on the course record. Ultimately she finished 17 seconds outside Valary Aiyabei’s performance of 2019. That didn’t quell the celebrations inside the Festhalle. Gudeta led the way by dancing, once across the finish line, still wearing one shoe while waving with the other in her hand. 

Seiersjubel med Xtep 160X 5.0 PRO!
Foto: Arrangørfoto.

Seierstilbud: Få 10 % på de nye modellene 160X 5.0 og 5.0 PRO

Xtep Nordic ønsker å markere dette fantastiske resultatet med å gi 10 % rabatt både på modellen som Gudeta vant med i Frankfurt – 160X 5.0 PRO – og på «lillebroren» 160X 5.0.

Tilbudet gjelder ut uken, t.o.m. søndag 5.november.

Xtep Nordic har alle størrelsene på lager eller får de inn kommende uke. Da får vi også 5.0 PRO i en helt ny farge, så du kan velge mellom den oransje eller en turkis versjon.

Se skoene og bestill i nettbutikken vår:

Til nettbutikken

Tidligere i år ble det både seier og tredjeplass i Paris Marathon med Xtep 160X 2.0.

Og i NM 24 timersløp ble det både andre-, tredje- og fjerdeplass med sko fra Xtep Nordic – og det med tre ulike modeller; 160X 3.0 Pro, 160X 3.0 og 160X 2.0

0Shares
Kategorier: Nyheter