Xtep sin toppserie Professional running shoes er nå tilgjengelig i Norge. Serien består av tre modeller med karbonsko og en modell der karbonsålen er erstattet av en nylonsåle. Mer om med ulike modellene her:

160X PRO

Dette er toppmodellen og en sko som minner om Nike sin kjente Vaporfly Next%.

160x Pro er en «maratonsko» som passer til konkurranser, lengre treningsturer og gjerne hurtige langintervaller for en erfaren løper. Den har slitesterkt meshfor i overdelen og karbonsåle. Skoen føles god på foten. Den er nøytral, stabil, og har meget god demping. Leveres med ekstra såle og skolisser.

Dropp: 3 mm
Vekt str 38: 237 g
Vekt str 42: 265 g
Veil.pris kr 2.800,-

160X 2.0

Dette er en veldig allsidig og smekker karbonsko som egner seg for alt fra trening til konkurranser på alle distanser.

Skoen er nøytral, karbonplaten gir god respons og meshforet er slitesterkt. Den er godt dempet selv om den har litt mindre demping enn 160X Pro. Denne skoen kan passe til mange! Leveres med ekstra såle og skolisser.

Dropp: 8 mm
Vekt str 38: 194 g
Vekt str 42: 214 g
Veil.pris kr. 2.400,-

300X 2.0

Dette er en sko som passer ypperlig til trening for alle, gjerne lengre treningsturer, men som også egner seg godt til konkurranse på lengre distanser som halvmaraton og maraton for løpere som ikke er av de aller raskeste og kanskje trenger ekstra god demping.

Skoen er litt lettere enn Pro, men litt tyngre enn 160X 2.0, har meget god løpsfølelse og er en favoritt til trening.

Dropp: 8 mm
Vekt str 42: 251 g
Veil.pris kr. 2.400,-

RC260

RC 260 er også en sko som passer godt til trening og konkurranse. Det er en litt rimeligere utgave fordi den har erstattet karbonplaten med en avstivet nylonplate. Passform og demping minner om 160x 2.0. En nøytral og stabil sko.

Dropp: 8mm
Vekt str 38: 201g
Vekt str 42: 231g
Veil.pris kr 2.000,-

Felles

Felles for alle fire modellene er den gode løpsfølelsen, god hælkappe og den samme slitesterke sålen som også utmerker seg med sitt meget gode grep – også på norske vinterveier. Skoene kan brukes på de fleste underlag og tåler helt fint å brukes på grus uten nevneverdig slitasje.

SportDesign AS har eneretten til Xtepskoene på det norske og nordiske markedet.
Ønsker du flere opplysninger, så ta gjerne kontakt her.

0Shares