Xtep har nettopp lansert sine to siste modeller; 160X 5.0 og 160X 5.0 PRO.

Dette er tredje generasjon av disse superskoene, som tidligere foreligger i versjon 2.0 og 3.0. Det er ikke laget noen versjon 4.0, på grunn av kinesisk overtro knyttet til tallet 4, har vi fått opplyst av skoprodusenten.

Xtep 160X 5.0 PRO

160X 5.0 PRO har vært tilgjengelig fra slutten av september 2023. Dette er en videreutvikling av de to foregående PRO-modellene. 160X 5.0 PRO er først og fremst lettere enn sine forgjengere og veier kun 183 gram. Den har også en ekstremt god energirespons. Som øvrige av Xtep sine superski har den en svært slitesterk såle, som også har et særdeles godt grep på glatt føre.

Dette er en sko i det aller ypperste skiktet av karbonsko – eller supersko som de gjerne kalles!

(Klikk på bildene for større versjon)

.
Xtep 160X 5.0

160X 5.0 ble lansert i Norge av Xtep Nordic under Expoen til Oslo Maraton i 2023. Dette er en ekstremt lett og smekker sko, enda lettere enn de tidligere modellene – og ellers med det samme særpreget som sine forgjengeren med en slitesterk såle, godt grep og nydelig løpsfølelse!

En allsidig og lett sko til konkurranser og kvalitetstrening.

Klikk på bildene for større versjon.


0Shares
Kategorier: Nyheter