Xtep har produsert sko til løping og andre idretter i en årrekke allerede. Merket er godt kjent i Asia med flere tusen butikker. Nå kan du få kjøpe Xtep sin «Race Family» i Norge!

Som første butikk i Norge vil Drevelin Aktiv i Bergen lansere Xtep sine beste løpesko!

– Jeg ble utrolig overrasket, sier butikksjef Kirsten Marathon Melkevik etter å ha testet skoene. Hun trekker særlig frem den gode løpsfølelsen.

– De er veldig gode og gøy å løpe med. Fantastiske sko!

Kirsten bør vite hva hun snakker om. Hun har selv deltatt i OL og VM på maraton med en pers på 2:29:12 og er med det den fjerde beste norske kvinnen på distansen gjennom tidene. Kirsten Marathon Melkevik har til sammen 30 medaljer fra norske mesterskap på bane, terrengløp og motbakkeløp, hvorav 13 NM-gull, 13 sølv og 4 bronsemedaljer!

Bjørn Tore Kronen Taranger har også testet skoene og skryter av kvaliteten. Taranger er flerfoldig norsk mester i ultraløp, han satt i år norsk rekord på distansen 100 miles og har også verdensrekorden på 24-timersløp på tredemølle. Nå bruker han blant annet Xtep sine sko til intervaller på mølle.

– Jeg synes de er knallgode!, sier ultrakongen.

Skoene kommer i salg i butikken til Drevelin Aktiv i Møllendalsbakken i Bergen i uke 50!

Drevelin Aktiv er en spesialbutikk for løping i Bergen. Butikksjef Kirsten Marathon Melkevik og Bjørn Tore Kronen Taranger vet begge hva som kreves av en god løpesko og gleder seg til å kunne tilby kundene sine sko fra Xtep i sortimentet.

0Shares
Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *