Norge stilte med seks deltakere i helgens VM i 24-timersløp på Taiwan, med strålende innsats. På kvinnesiden løp tre av de fire norske deltakerne med Xtep!

Norge var her lenge var med i medaljekampen i lagkonkurransen, men endte til slutt på en sterk 8.plass.

Ida Slorafoss løp nest lengst av de norske kvinnene med en imponerende 16.plass individuelt og ny pers på 231,7 km som sluttresultat. Ida løp alle 24 timene med 160X 3.0 Pro. Else Overvik, som kom inn som reserve på laget etter sin sterke bronsemedalje i NM, imponerte med å følge verdenseliten i 19 timer. Men etter 192 km var det slutt, etter en heltemodig innsats. Else løp med 160X 5.0 Pro. Det gjorde også vår kanskje antatt beste løper, Line Sevilhaug Caliskaner, som åpnet knallsterkt og var med i medaljekampen helt til hun måtte kaste inn håndkleet etter 148 km med influensalignende symptomer.

Beste norske dame ble dermed nok en gang Annette Velde Sande, som i årets NM i Hell og i fjorårets Bislett 24-timers. Hun hadde også med seg 160X 5.0 Pro i bagasjen og er meget begeistret, men etter nøye overveiing tok hun ikke sjansen på å bytte fra skomerket hun har løpt med tidligere. Annette endte på 12.plass med 235,8 km.

Uansett fantastisk moro at tre av de fire på det norske damelaget valgte Xtep i VM! Enda et solid kvalitetsstempel! Vi gratulerer alle med strålende innsats!

Her er noen flotte bilder fra VM, lånt fra Instagramkontoene og tatt av Aina Nygård og Dan Erik Hansen fra det norske crewet.0Shares
Kategorier: Nyheter